lorem

Срочно требуются: учитель информатики, учитель математики, учитель русского языка и литературы. Тел. 51-07-79
Директор
Шестакова Надежда Ивановна

счетчик посещений

Новости

Коллектив обучающихся 2В класса МБОУ «СОШ № 22» г. Чебоксары победитель республиканского фестиваля-конкурса «Детский Акатуй – 2018»

Ĕнер А.Г.Николаев ячĕллĕ ача-пăча паркĕнче «Ача-пăча Акатуйĕ» фестиваль-конкурс иртрĕ.

Шупашкар хула администрацийĕ уява пиллĕкмĕш хут йĕркелет. Мероприятире тĕрлĕ станци ĕçлерĕ. "Асамлă парне" ăсталăх класĕнче хĕрачасем çипрен мăй çакки ăсталарĕç. Çав вăхăтра арçын ачасем "Чăваш паттăрĕ" лапамра вăй виçрĕ. Чи вăйли, чи патварри ята Илья Суванов тивĕçрĕ.

Ачасем республикăн паллă çыннисене, вырăнĕсене, йăли-йĕркисене пĕлеççĕ-ши? Маттурсем "Манăн Чăваш Ен" сăмах каçмăш тупсăмне шырарĕç. "Ай, ташлар-и чăваш ташшине?" ăсталăх класĕнче ура хуçса хаваслă хусканусем турĕç. Унсăр пуçне "Чана чĕпписем", "Чăваш эрешĕсем", "Курăс вĕренĕ" вăйăсем иртрĕç. "Автан вăййине" вара арçын ачасем те, хĕрачасем те хаваспах хутшăнчĕç.

Хореографи искусствин конкурсĕнче вара Шупашкарти 22-мĕш шкул вĕренекенĕсем чи чаплă ташлакансем пулчĕç.

Вĕсене тортпа, дипломпа чысларĕç. Саламлатпăр!

Смотреть все новости

Контакты:
428027, Чувашская Республика,
г. Чебоксары, ул. Кукшумская, д.19
Директор: 8(8352)-51-05-62
Приемная: 8(8352)-51-07-79
Зам. директора: 8(8352)-51-33-42
Педагог-психолог: 8(8352)-51-33-42
Мед кабинет: 8(8352)-51-33-42
Вахта: 8(8352)-51-30-27
Почта: cheb-school22@rchuv.ru
План проезда
Министерство просвещения Российской Федерации
Министерство образования и молодежной политики Чувашской Республики
Управление образования администрации города Чебоксары
Чувашский Республиканский Институт образования
Snow
Центр мониторинга и развития образования

Все персональные данные на сайте
размещены с согласия субъекта персональных данных.